Våra Reflexer

Våra reflexerAlla våra accessoarer är tillverkade i Spanien med högkvalitativt europeiskt läder och reflekterande material från 3M.


Samtliga produkter är testade och godkända av RISE - Research Institutes of Swedish enligt de krav som ställs för en reflex enligt CE EN-13356 standard. De har alla en reflekterande yta som är större än 15 cm2.

Clematis - brosch


Milky Way - brosch


Milky Way - Luggage Tag


Poppy - brosch


Chess - brosch


Chess - Luggage Tag


© 2020 GLIMBLING

Till vår första kollektion har vi tagit fram fyra olika modeller av broscher och två modeller av väsktaggar. Samtliga modeller finns i ett urval av nio olika färger.


Broscherna fästs med högkvalitativa nålar och fästen som importerats från USA.


Blombroschen Clematis har tre lager blomblad varav två med reflekterande yta.


Blombroschen Poppy med två lager blomblad har något större omfång än Clematis-broschen.


De rektangulära broscherna finns i två olika mönster: rutor - Chess samt med cirkelformationer - Milky Way. Den rektangulära formen på reflexen är speciellt formgiven för att passa som en extra detalj på jackfickor, rockfickor och baktill på ytterplagg. De fästs med två broschnålar/fästen i och med den rektangulära formen.   Väsktaggarna finns liksom de rektangulära broscherna i varianterna Chess och Milky Way. Den eleganta utformningen gör att de matchar till handväskor, attachéväskor och weekendbags likväl som till datorväskor och resväskor.